klímatechnika

Klímaberendezések forgalmazása
Klímaszerelés
Klímatelepítés
Klíma javítás
Klíma karbantartás

Lakossági rendszerű gépektől a nagyobb teljesítményű ipari gépeken át a teljes választékkal tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Klímaberendezések forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozunk.

Cégünk csak olyan berendezéseket forgalmaz, melyek legalább 5 éve az országban meglelhetők és garanciális háttérrel is rendelkeznek. Ezekkel a klímákkal tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a hosszú távú, problémamentes és energiatakarékos működést, esetleges meghibásodás esetén az alkatrész beszerzést és szakszerű javítását.

Az általunk forgalmazott berendezéseknek garanciális szervizei is vagyunk, így a gépre, a beépített segédanyagokra és a munkára, tehát a teljes rendszerre mi vállaljuk a garanciát, illetve egyes gyártók termékeire internetes regisztráció után lesz teljes körű a garancia.

A klímaszerelés bármely területéhez rendelkezünk megfelelő technikával, illetve a komoly gyártókkal partneri kapcsolatot ápolunk. Ennek köszönhetően a berendezésekről gyári leírásaink vannak. Ezek birtokában a klímaszerelés során a kívánt technológiát használjuk, így a meghibásodások aránya jelentősen csökken

A cégünk rendelkezik Samsung szerelői regisztrációval is.

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Forgalmazott klímamárkák

Üzletünk

5600, Békéscsaba
Kölcsey utca 17.

Közösségi média

Készítette