Vállaljuk hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőbútorok, telepítését, gyárilag készre szerelt vagy általunk egyedileg tervezett és összeépített alkotó elemekből specifikált gépek és régi aggregátok felújítását is. Minden berendezés összehangolható intelligens felügyeleti és védelmi vezérléssel, amely megvédi önt a nagyobb költségektől és megvédi berendezését a meghibásodástól.

Hűtőkamra:

Egy normál, sztenderd hűtőkamra (0/+5 Cº) szendvicspanel falainak vastagsága általában 80 mm. A mélyhűtő (-18/-20 Cº) kamrák falvastagsága azonban szükségszerűen 100, ill. 120 mm-re nő. Mivel a választási skála igen széles, így a hűtőkamra méretét kizárólag a megrendelő igénye határozza meg. Célszerű azonban előrelátóan tervezni, és a későbbi, esetlegesen bővülő kapacitásigénnyel előre kalkulálni. Kizárólag neves gyártók megbízható termékeivel dolgozunk, ilyenek a Danfoss, az Embraco, a L’unite, a Copeland, a eco vagy Kfl elpárok. Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött választjuk ki az adott hűtési feladatra legmegfelelőbb teljesítményű berendezéseket és a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott számítógépes kiválasztó programok segítségével végezzük el.

Kereskedelmi hűtő:

Hűtőbútorok, kiszolgáló pultok, faliregálok, tejtermék hűtők, mélyhűtők, háttérhűtők ill. gasztro hűtők forgalmazása telepíttet és beépített aggregáttal. Vállaljuk ezeknek a berendezéseknek teljes körű és szakszerű javítását is. Több gyártóval állunk kereskedelmi kapcsolatban ezzel biztosítjuk Önnek a széleskörű választási lehetőséget.

Egyedi hűtőberendezések

Tandem és csoport aggregát: Ezek a gépészetek több kompresszoros kivitelűek, így egyidejűleg több elpárologtatós rendszereknél, üzemeknél illetve boltoknál alkalmazzuk. Az indulási áramlökés kisebb, mivel egy mikroprocesszoros csoport aggregát vezérlő elektronika egyenként, késleltetve kapcsolja be a motorkompresszorokat a hűtési igénynek megfelelően.

Húsipari érlelő berendezések: Ezek komplex gépek, melyek egy időben szabályozzák a hőmérsékletet, a páratartalmat és a légmennyiséget egyaránt, a tökéletes érlelés érdekében. Ezek a gépek lényegesen lerövidítik az érlelési folyamatot és biztosítják az állandó minőséget.

Inverteres aggregátok: Ezekkel a berendezésekkel, az inverter technológiának köszönhetően 25-30% -os energia megtakarítás érhető el. A folyamatos szabályzás lehetővé teszi a gépek széles skálán való alkalmazását. Az intelligens rendszernek köszönhetően az élettartam és a meghibásodás esélye minimálisra csökken.

Folyadékhűtők:

Folyadékhűtők gyártását, telepítését hűtéstechnikai alkatrészek alkalmazásával, egyedileg méretezett swep-es hőcserélővel gyártjuk le. Folyadékhűtőjét előzetes felmérés alapján az igényeinek megfelelően gyártjuk le. A berendezéseket lehet élelmiszer ipari, vegyipari ill. technológiai gyártásipari célokra használni. A méretezést minden esetben gyártó álltál használt programok alkalmazásával történik .

 

Kérjen ingyenes ajánlatot a lenti gombra kattintva.

Ajánlatkérés

Forgalmazott márkák